5 jaar garantie
Officieel dealer
Altijd de scherpste prijs
Nieuw en gebruikte motoren
Mail ons Bel ons

PRIJSGARANTIE
PRIJSGARANTIE

PRIJSGARANTIE
PRIJSGARANTIE

Bij Zaal Watersport zijn we gepassioneerd door watersport en willen we onze klanten de beste deals bieden. Omdat wij watersport voor iedereen toegankelijk willen maken, zorgen wij voor ongekende lage prijzen. We zijn er zo zeker van dat we altijd de laagste prijs bieden, dat we je garanderen dat je nergens anders een goedkopere buitenboordmotor zult vinden. Maar als dat toch gebeurt, laat het ons weten en dan doen wij u direct een beter voorstel!

 

Onze belofte is simpel: bij Zaal Watersport hanteren we gegarandeerd de laagste prijzen, zonder gedoe met korting of lokkertjes. En we menen het! Als je ergens anders op wonderbaarlijke wijze toch een lagere prijs vindt, passen wij gelijk onze prijs aan en kun je direct de buitenboordmotor voor dezelfde prijs bij ons meenemen. Kom langs en profiteer van de beste prijzen, zonder gedoe. Wij staan voor je klaar om je de beste deal te bieden voor jouw watersportavontuur.


Onze merken
Onze merken

POPULAIRE MOTOREN
POPULAIRE MOTOREN

Omdat wij alle buitenboordmotoren nieuw en gebruikt van Mercury, Yamaha, Tohatsu, Suzuki, Honda en Evinrude leveren, heeft U het ruimste aanbod van Nederland tot uw beschikking op 1 plek. U wilt graag varen… Wij zorgen voor het beste advies en de scherpste prijs!