5 jaar garantie
Officieel dealer
Altijd de scherpste prijs
Nieuw en gebruikte motoren
Mail ons Bel ons

Opbouw en installatie
Opbouw en installatie

Yes, u heeft een buitenboordmotor aangeschaft! Maar, wat nu? Het correct opbouwen en monteren van de buitenboordmotor op uw boot vereist aandacht voor details, denk maar aan de klokken, gas- en schakelkast, stuurinrichting, sloten, accu en andere accessoires. Er komt een hoop bij kijken als u een buitenboormotor op uw boot geïnstalleerd wilt hebben. Maar maakt u zich geen zorgen, wij staan voor u klaar om dit allemaal voor u te regelen. Wij bieden de mogelijkheid om alles voor u in orde te maken, zodat u alleen maar hoeft te bedenken welke zwembroek u gaat aandoen. Wij doen de rest!

 

Onze ervaren monteurs zijn ware vakmensen met jarenlange ervaring in het opbouwen en monteren van buitenboordmotoren en toebehoren. Met precisie en expertise zorgen zij ervoor dat uw buitenboordmotor perfect geïnstalleerd wordt.

 

U brengt uw boot ’s ochtends bij ons en in de middag kunt u deze weer ophalen. Door efficiënt te plannen, kunt u vaak nog dezelfde dag het water op!

Onze montageservice omvat de complete bevestiging van de buitenboordmotor aan uw boot, inclusief waterdichte montage met behulp van de juiste bouten. De afstandsbediening wordt naadloos in de boot geïnstalleerd en verbonden met de buitenboordmotor. De kabels die daarbij getrokken worden, werken wij allemaal kabels keurig weg. De accu wordt aangesloten en we monteren de benodigde klokken en eventuele andere accessoires. Tot slot wordt het stuursysteem aangesloten en de motor compleet werkend afgeleverd. U kunt direct het water op en hoeft enkel nog de sleutel om te draaien om te genieten van uw vaartocht.

 

Bij Zaal Watersport streven we naar een vlekkeloze ervaring voor onze klanten. Wij nemen het gehele opbouw- en installatieproces uit handen en zorgen ervoor dat uw buitenboordmotor perfect is geïnstalleerd. Met onze professionele service kunt u zich volledig richten op het plezier en de ontspanning van het varen, terwijl wij ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. Geniet van het water, geniet van het moment!

Opbouw en installatie
Opbouw en installatie

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

 

Opbouw en installatie inplannen? Vul dan het formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een datum en tijd.

 

Liever direct een antwoord? Neem dan contact op via de telefoon. U kunt ins bereiken op: 0643893654