5 jaar garantie
Officieel dealer
Altijd de scherpste prijs
Nieuw en gebruikte motoren
Mail ons Bel ons

Quicksilver 1-p console Alu-R

1.771,00 incl. TAX
1.463,64 excl. TAX
Bel voor de voordeligste prijs
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Upgrade uw (opblaas)boot naar een hoger niveau van comfort en controle met de 1-p Console Alu-R Bootstoel Accessoire. Ontworpen door Quicksilver, een vertrouwd merk in de watersportindustrie, is deze bootstoel de perfecte aanvulling op uw avonturen op het water. Of u nu een rustige visdag plant of met hoge snelheid over de golven wilt scheren, deze bootstoel zal u ondersteunen en het plezier van elke vaartocht vergroten.

 

Belangrijkste kenmerken:

Robuuste aluminium constructie: De 1-p Console Alu-R is gebouwd om lang mee te gaan. Het hoogwaardige aluminium frame biedt duurzaamheid en stabiliteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over slijtage, zelfs bij ruw gebruik op het water.

 

Ergonomisch ontwerp: Het ergonomische ontwerp van de bootstoel zorgt voor optimaal comfort tijdens lange tochten. De juiste ondersteuning van uw rug en lichaam helpt vermoeidheid te verminderen, zodat u zich kunt concentreren op het plezier van varen.

 

Geïntegreerde console: De 1-p Console Alu-R is voorzien van een handige geïntegreerde console. Hiermee kunt u gemakkelijk uw belangrijkste benodigdheden binnen handbereik houden, zoals kaarten, navigatieapparatuur en andere accessoires.

 

Veiligheid boven alles: De bootstoel is uitgerust met stevige bevestigingsmiddelen, waardoor u stevig op uw plek blijft zitten, zelfs tijdens hoge snelheden en ruwe wateromstandigheden. Zo kunt u met vertrouwen genieten van uw watersportavonturen.

 

Waarom kiezen voor de 1-p Console Alu-R Bootstoel Accessoire?

 

Verbeterd comfort: De ergonomische zitting zorgt ervoor dat u comfortabel kunt zitten, zelfs gedurende langere perioden op het water.
Verhoogde controle: Met de geïntegreerde console heeft u uw belangrijke apparatuur altijd bij de hand, waardoor u meer controle heeft over uw vaartuig.
Duurzaamheid: Het stevige aluminium frame en de hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur van het product.
Betrouwbare merknaam: Quicksilver staat bekend om zijn betrouwbare watersportproducten en is een vertrouwde keuze voor enthousiaste watersporters.

 

Conclusie:
Kies voor de 1-p Console Alu-R Bootstoel Accessoire om uw (opblaas)boot uit te rusten met een hoogwaardige en comfortabele zitoplossing. Geniet van elke vaartocht met verbeterd comfort en de toegevoegde controle die deze bootstoel biedt. Quicksilver heeft opnieuw bewezen waarom het een toonaangevend merk is in de watersportindustrie door deze duurzame en functionele bootstoel te creëren. Maak uw watersportervaring compleet met deze onmisbare accessoire.

Extra informatie

Uitvoering

1-p console Alu-R

incl. tax excl. tax