5 jaar garantie
Officieel dealer
Altijd de scherpste prijs
Nieuw en gebruikte motoren
Mail ons Bel ons

Quicksilver 2-p console Alu-R

1.940,00 incl. TAX
1.603,31 excl. TAX
Bel voor de voordeligste prijs
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Ontdek het comfort en de functionaliteit die de 2-p console Alu-R te bieden heeft, het perfecte accessoire voor je (opblaas)boot uit de Quicksilver-serie. Of je nu een gepassioneerde watersportliefhebber bent of gewoon ontspanning zoekt op het water, deze console tilt je vaarervaring naar een hoger niveau.

 

Robuust ontwerp:
De 2-p console Alu-R is met precisie vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. Dit accessoire is gebouwd om bestand te zijn tegen de uitdagingen van het water en biedt een betrouwbare ondersteuning voor elke vaartocht.

 

Ergonomisch comfort:
Geniet van het comfort van de ergonomisch ontworpen stoelen. De console biedt plaats aan twee personen en is voorzien van zachte, maar stevige kussens die je een ontspannen zitervaring bieden, zelfs tijdens langere tochten. Het rugontwerp zorgt voor extra ondersteuning en vermindert vermoeidheid, zodat je optimaal kunt genieten van je tijd op het water.

 

Geavanceerde functionaliteit:
De 2-p console Alu-R is niet alleen comfortabel, maar ook zeer functioneel. De console is uitgerust met handige opbergruimte, zodat je jouw persoonlijke bezittingen gemakkelijk kunt opbergen en toegankelijk kunt houden tijdens het varen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het installeren van accessoires, zoals een navigatiesysteem of andere apparatuur die je vaartocht nog veiliger en plezieriger maakt.

 

Naadloze integratie:
Dit console-accessoire is speciaal ontworpen om naadloos te integreren met je Quicksilver (opblaas)boot. Het ontwerp en de afwerking zijn perfect afgestemd op de stijl van de boot, waardoor het een esthetische aanvulling vormt op je vaartuig. Met de 2-p console Alu-R voegt u niet alleen functionaliteit toe, maar verhoogt u ook de esthetische waarde van uw geliefde boot.

 

Optimaliseer je vaarervaring met de 2-p console Alu-R en maak je (opblaas)boot compleet. Bestel vandaag nog en bereid je voor op een onvergetelijke tijd op het water, waar comfort en plezier hand in hand gaan. Quicksilver staat garant voor kwaliteit, en met dit accessoire ben je verzekerd van nog meer vaarplezier!

Extra informatie

Uitvoering

2-p console Alu-R

incl. tax excl. tax