5 jaar garantie
Officieel dealer
Altijd de scherpste prijs
Nieuw en gebruikte motoren
Mail ons Bel ons

Mercury F10

3.586,00 incl. TAX
2.963,64 excl. TAX
Kortstaart, Handstart, Knuppelbesturing
4.150,00 incl. TAX
3.429,75 excl. TAX
Kortstaart, Elektrisch start en handstart, Afstandbediening
4.150,00 incl. TAX
3.429,75 excl. TAX
Langstaart, Elektrisch start en handstart, Afstandbediening

Beschrijving

De nieuwe Mercury 10 pk motor met elektronische brandstofinjectie is de snelste, krachtigste en lichtste in zijn klasse. Hij is uitgerust met de baanbrekende multi-verstelbare stuurknuppel op alle modellen met handbediening. Een uitstekend alternatief voor een 9.9 pk motor als uw boot het extra gewicht kan dragen.

 

Met onze langbenige buitenboordmotor geniet u van de voordelen van een snelle en krachtige motor, gecombineerd met de flexibiliteit van afhalen op ons adres of levering aan uw deur. Daarnaast bieden wij tot wel 5 jaar garantie, zodat u met vertrouwen het water op kunt.

 

Onze Mercury 10 pk motor is ontworpen met de nieuwste technologieën voor optimale prestaties en brandstofefficiëntie. Dankzij de elektronische brandstofinjectie start de motor moeiteloos en reageert hij direct op het gaspedaal. Dit zorgt voor een soepele en betrouwbare vaarervaring.

 

Of u nu gaat vissen, varen of gewoonweg wilt genieten van uw tijd op het water, de Mercury 10 pk motor biedt de kracht en betrouwbaarheid die u nodig heeft. Met het revolutionaire multi-verstelbare styrehå kan u de motor eenvoudig bedienen en aanpassen aan uw voorkeuren.

 

Kies voor de langbenige buitenboordmotor van Mercury en ervaar de snelheid, kracht en betrouwbaarheid die uw vaarervaring naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen en te profiteren van onze snelle levering en uitstekende service.

Extra informatie

Gewicht 45 kg
Uitvoering

MH, E, EL

incl. tax excl. tax